Friday, December 30, 2011

Mobility for Moses


Moses aka Dad suffers from degenerative disc and joint disease. Doctor's orders are to remain supine, not standing or sitting upright for more than 5-10 minutes at a time to avoid direct pressure on the spine. In spite of these limitations, Moses has been riding a refurbished bike along with the rest of his Carfree Family, but at cost of great pain. Even relatively short distances can cause him to lose feeling in limbs, leading to a dangerous riding situation. In spite of these limitations, Moses has lost nearly 120 pounds cycling and moved from the handicapped parking space to the bike rack. We think this is pretty good for someone whose former mobility device was an electric wheelchair.  Please help us raise the funds to put him on a recumbent trike by his birthday on April 4th! Thank you.

10 comments:

 1. Send Birthday wishes and Birthday Quotes to beloved one and friends

  ReplyDelete
 2. Nice Service Happy Birthday to Your family have a wonderful day

  ReplyDelete
 3. Canh chua cá lóc là món ăn từ lâu đã quen thuộc với người dân Việt Nam đặc biệt là ở vùng miền tây Nam Bộ, buổi trưa hè nắng nóng mà được ăn tô canh chua cá lóc, kèm với món cá lóc kho tộ thì mọi cảm giác mệt mỏi sẽ bay biến mất. Bep 247 sẽ hướng dẫn các bạn canh chua ca loc thơm ngon hơn để bữa ăn gia đình thêm phong phú, hấp dẫn và giúp các thành viên trong gia đình đánh bay cái nắng nóng, mệt mỏi ngày hè nhé. Và một hương vị chua cay thơm ngon không kém gì món canh chua cá lóc đấy là món lẩu thái. Vào những buổi liên hoan tụ tập bạn bè hay những ngày trời se lạnh thì lẩu chính là sự lựa chọn số 1 và tuyệt vời nhất phải không nào. Nhắc đến Lẩu chắc hẳn là món quen thuộc ai cũng đã từng thưởng thức, lẩu là món dễ ăn và được nhiều người yêu thích nhất là lẩu Thái.
  Lẩu thái mang một hương vị khác biệt không lẫn với bất kỳ món lẩu nào khác bởi vị nước lẩu chua chua cay cay, với hương thơm của riềng, xả nhúng kèm với các loại rau và hải sản tươi sống.
  cach nau lau thai cũng không khó hay cầu kì và các chị em nội trợ nào cũng có thể nấu ngon, hãy xuống bếp để trổ tài với món lẩu thái hải sản nào.

  ReplyDelete
 4. Great post! I am actually getting ready to go across, this post is very informative.Get mothers day sayings
  Happy mothers day sayings
  happy mothers day phrases
  mothers day phrases

  ReplyDelete
 5. good Right now download the Vidmate.apk document on your pc from read more here conveniently download video lessons from the Vidmate Android nice.

  ReplyDelete