Thursday, January 19, 2012

FARM SHARE DELIVERY TO YOU!

Artisan Organics Farm Share, 9/28/10
As it is for many carfree families, our fuel is food.  Feeding seven of us, including three teens, we've gotten great at hauling it!  Save time and carbon emissions with delivery by cycle of your Artisan Organics farm share to your home or office.  You'll feel great being green, and a portion of proceeds will support Resources for Health’s youth programs.

Jacob and Annee delivering groceries
How do I start my farm share delivery?
Simply email Annee or call (503) 690-8348 with the following information:
  * Name
  * Phone
  * Market pickup date
  * Delivery destination address
  * Market pickup location (Orenco or Tanasbourne)
If you're not a current subscriber, please visit Artisan Organics to learn more.
 
How much does it cost?
$4 per mile roundtrip from market to delivery destination and back.

How early should I schedule my delivery?
You can schedule as early as you like for as many dates as you like during the season.  You also can schedule up to 9pm the night before the market pickup date.

What are my payment options?
At this time we accept cash or check paid in advance, upon delivery, or billed later.  Credit card payment options coming soon!
Orenco Station Farmers' Market 2011
Tanasbourne Farmers' Market 2011

Artisan Organics


3 comments:

  1. good Viva video on Computer or Mac personal computers by click here smartphones established out of iOS, Google android. Viva Video App nice.

    ReplyDelete
  2. Tronng văn phòng công ty với mỗi phòng ban đều có những chức năng công việc khác nhau cho nên việc lựa chọn mua bàn làm việc tphcm cũng hòa toàn khác nhau tùy vào mục đích sử dụng của văn phòng. Cho nên việc lựa chọn mua sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, ghế, tủ… đều phải có sự thống nhất và dựa vào không gian văn phòng làm việc mà lựa chọn được mẫu sản phẩm cho phù hợp nhất. Hiện nay trên thị trường nội thất có rất nhiều sản phẩm bàn văn phòng giá rẻ tphcm khác nhau nhiều giá, mẫu mã và chức năng.
    Bàn làm việc văn phòng cho nhân viên thì phụ thuộc vào diện tích khá nhiều. Những chiếc bàn làm việc đơn có hộc sẽ được sử dụng cho những căn phòng rộng để giúp mỗi người có một khoảng làm việc riêng và cũng để văn phòng không bị trống trải. Tuy nhiên, ở những thiết kế nội thất văn phòng hiện đại đề cao tính gắn kết nên lại chọn những kiểu bàn làm việc văn phòng giá rẻlớn dạng đôi để tập trung từng nhóm nhân viên lại với nhau. Vách ngăn vẫn sẽ giúp mỗi người có những khoảng không gian riêng cho mình. Cho nên để có một văn phòng đẹp hiện đại các nhà quản lý cần phải chọn mua được sản phẩm nội thất văn phòng làm việc sao cho hài hòa với văn phòng cũng như là không gian làm việc tốt nhất. Chính vì thế các nhà thầu thiết kế cũng nên cân nhắc về việc tư vấn cho khách hàng của mình chọn được mẫu sản phẩm nội thất sử dụng tốt nhất.

    ReplyDelete